Nefit Trendline

De nieuwe generatie compacte kwaliteitsketels

De Nefit TrendLine is de eerste van de nieuwste generatie kwaliteitsketels. Hij is uitgerust met de revolutionaire High Speed warmtewisselaar, die veel warmte genereert op een klein oppervlak. Hij combineert een compact formaat met robuuste kwaliteit en luxe warmwatercomfort. Met de TrendLine II haalt u in alle opzichten de toekomst in huis. Hij is bijvoorbeeld voorzien van intelligente software die zichzelf programmeert op basis van het warmwatergebruik en eenvoudig uit te breiden met duurzame oplossingen.

De eerste HR-ketel met High Speed warmtewisselaar

Met behulp van geavanceerde computersimulaties is in het Nefit Kenniscentrum de ideale warmtewisselaar ontworpen en getest. Om dit ontwerp vervolgens ook daadwerkelijk te kunnen realiseren, maakt Nefit gebruik van een ingenieuze lastechniek, Friction Stir Welding. Nefit TrendLine is de eerste verwarmingsketel ter wereld waarvan de warmtewisselaar is gemaakt met deze hypermoderne lastechniek, die onder meer wordt gebruikt in de luchten ruimtevaart. Het resultaat is een robuuste, betrouwbare en uiterst duurzame High Speed warmtewisselaar. Deze is twee keer zo klein als gangbare warmtewisselaars met een vergelijkbaar vermogen.

Onbezorgd comfort, gemak en besparing

Naar de betrouwbare Nefit TrendLine II heeft u geen omkijken. U hoort zelfs niet dat u hem in huis heeft. Slimme Nefit-technologie zorgt automatisch voor ongestoord functioneren, maximaal comfort en minimale energiekosten. En dankzij de Nefit Easy thermostaat kunt u uw verwarming overal ter wereld regelen via de handige app. U heeft dus alle gelegenheid om onbezorgd achterover te leunen. Wilt u uw vaste lasten nog verder verlagen, dan is de Nefit TrendLine II ook achteraf eenvoudig uit te breiden met een van de duurzame oplossingen achterin deze brochure.

Bekijk de Nefit Trendline II HR-ketels:

Nefit-Trendline-II-HRC-30CW4:
Nefit Trendline II HRC 25

CW5:
Nefit Trendline II HRC 30