Nefit Trendline Aquapower Plus

Compacte kwaliteit, óók voor extra royaal warm water.

TrendLine II staat garant voor snel en veel warm water. Voor ultiem warmwatercomfort is er de TrendLine AquaPower Plus II. Dat betekent extra snel warm water en extra veel warm water tegelijk. De compacte voorraadboiler heeft zelfs meer ‘power’ dan een traditionele boiler van 80 liter. Dat bespaart u niet alleen energie, maar ook veel ruimte. Twijfelt u nog over een nieuwe badkamer? Uitbreiding van uw TrendLine CW4 of CW5 naar AquaPower Plus (CW6) kan ook achteraf met de slimme QuickLoad voorraadboiler (accessoire)!

Hoogste rendement

TrendLine II is voorzien van de beproefde Z-Stream platenwisselaar, ook een Nefit-innovatie. Een groot voordeel is de energiezuinigheid: het rendement op warm water is tot 10% hoger dan traditionele wisselaars. De Z-Stream is aangesloten op betrouwbare messing hydrauliek.

Powerboost

Vraagt u veel warm water tegelijk om bijvoorbeeld het bad te vullen, dan reageert TrendLine II direct. Hij maximaliseert zijn tapvermogen en maakt extra veel en extra heet (65°C) warm water. Daardoor kunt u meer koud water bijmengen en heeft u een extra royale straal warm water.

QuickLoad-voorraadboiler

De TrendLine AquaPower Plus II is een slim modulair concept, bestaande uit de TrendLine HR-ketel met de QuickLoad voorraadboiler van 40 liter (ook verkrijgbaar als losse accessoire). De boiler kent een unieke opbouw met twee rvs tanks van 20 liter, zodat het benodigde water extra snel klaarstaat. De TrendLine II is zo ondiep dat de QuickLoad-boiler erachter past , waardoor TrendLine AquaPower Plus II een van de meest compacte voorraadoplossingen is.

Betere prestaties dan ‘gewone’ boilers

De Quickload voorraadboiler levert maar liefst 23 liter warm water per minuut. Waar een conventionele boiler ver terugvalt in liters zodra de voorraad op is, gaat TrendLine AquaPower Plus II door met continu 16 liter per minuut. De TrendLine AquaPower Plus II levert daarmee betere prestaties dan traditionele voorraadboilers van 80 liter.

De voordelen van TrendLine AquaPower Plus II

Direct warm water zonder wachttijd, geen verspilling.
Krachtigere douchestraal en bad sneller gevuld.
Warm water tappen op meerdere plekken tegelijk.
Meest energiezuinig in zijn klasse.
Minder ‘starts’, dus minder slijtage.
Uitbreiding naar CW6* ook achteraf mogelijk.

Bekijk de Nefit Trendline II Aquapower Plus cv-ketels:

Nefit-Trendline-II-Aquapower-Plus-HRC-30CW6:
Nefit Trendline II Aquapower Plus (CW 6)