Nefit Easy

De slimste thermostaat.

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur. Supereenvoudig te bedienen op afstand via uw smartphone en tablet en zelflerend. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Is er iets mis met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app.

Easy maakt inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd en hoeveel gas er wordt verbruikt. De ideale hulp bij energiebesparing, ontwikkeld door de uitvinders van het hoogrendement verwarmen. Dat alles krijgt u zonder contract of abonnementskosten. Bovendien is Easy eenvoudig te combineren met andere merken cv-ketels.

Uniek stijlvol design, past altijd

Easy past niet alleen bij de meeste cv-ketels, maar ook bij elke woonstijl. Het zwartglazen display licht pas op als u in de buurt komt. De temperatuur veranderen en switchen tussen handbediening en klokprogramma doet u eenvoudig met aantippen of swipen.

Snel te installeren en zelflerend

Easy is eenvoudig te monteren. Vervanging van een Nefit ModuLine thermostaat door Easy is zelfs letterlijk secondenwerk. Daarna maakt de slimme Easy het u gemakkelijk. Hij leert uw dagelijkse routine kennen en stemt het warmtecomfort hier automatisch op af.

Op afstand te bedienen met handige app

Ook als u buiten de deur bent, heeft u controle over het comfort in huis. U kunt zien hoe warm het thuis is. En gaat u eerder of later naar huis dan anders, dan zorgt u op afstand voor de juiste temperatuur.

Easy

Eenvoudige bediening op afstand via meerdere apparaten (tot 10 smart devices). Bovendien onthoudt Easy individuele voorkeuren en zijn er geen batterijen of extra kabels nodig.

Smart

De app herkent via aanwezigheidsdetectie wie er in huis is. Daarnaast zijn zowel zelflerende als instelbare klokprogramma’s mogelijk. U krijgt een automatische melding als iets niet goed werkt. Deze melding kunt u eenvoudig doorsturen naar uw installateur die uw toestel op afstand kan controleren en resetten.

Efficiënt

Easy voorkomt onnodig verwarmen en helpt u extra energie besparen door de eco-indicator. De app geeft u inzicht in uw gasverbruik voor verwarming en warm water.

Veilig voor uw privacy

Een belangrijk voordeel van Easy is dat er geen data wordt opgeslagen op een externe server. Alle informatie wordt bewaard in de Easy thermostaat en op de gebruikte smart devices. De onderlinge communicatie is versleuteld.

Slimme mogelijkheden

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat die alleen maar voordelen heeft. Easy zorgt voor ‘easy living’ en moeiteloos besparen. Hij leert zo snel wat uw wensen zijn dat u hem niet eens hoeft te programmeren als u dat niet wilt.

Een uniek voordeel van Easy is aanwezigheidsdetectie via de smartphones van de bewoners. Gaat de laatste de deur uit, dan doet Easy de verwarming vanzelf omlaag. Ook stemt hij de temperatuur af op persoonlijke voorkeuren. Een voorbeeld: pas als de koukleum van het gezin binnenstapt, gaat de verwarming vanzelf een graadje hoger. Zo bespaart u automatisch energie.

Bekijk de promofilm